Ha szeretnél ellátogatni hozzánk vagy szeretnél taggá válni, a pestbeszed_toborzas@googlegroups.com címen várjuk leveledet.

Ki csatlakozhat a Pest-Beszéd Retorika klubhoz?

A klub tagjává válhat bárki, aki elmúlt 18 éves, motivációt és bátorságot érez magában, hogy hozzájáruljon a közösséghez és fejlessze saját kommunikációs, vezetői és szervezői képességét.

Vendégként részt lehet venni a klubesten?

Az érdeklődők 3 alkalommal vehetnek részt díjmentesen a Pest-Beszéd Retorika klub találkozóin. Valójában azt javasoljuk mindenkinek, hogy jöjjön el és tapasztalja meg saját szemével a vidám és inspiráló hangulatot és a személyes fejlődési lehetőségeket. A további szerep vállalásokhoz és a retorikai képességek gyakorlásához csatlakozni kell a csapathoz, vagy aktív tagsággal kell rendelkezni a világon működő Toastmasters klubok egyikénél.

Mennyibe kerül a tagság?

A tagsági díj 24.000 Ft / félév. A félévek április 1-től és október 1-től indulnak, de bármikor lehet csatlakozni, a féléves díjat arányosan kell megfizetni. A belépési díj 6.000 Ft egyszeri összeg, mely tartalmazza a Kompetens szónok valamint a Kompetens vezető kézikönyveket. A jelentkező a Pest-Beszéd Retorika klubtagságon felül a Toastmasters International anyaszervezet tagjává is válik, valamint jogosult vendégként részt venni a világ valamennyi Toastmasters klubjának rendezvényein. A tagság korlátlan számú rendezvény látogatására biztosít lehetőséget.

Mit kapsz, ha belépsz a klubba? 

1.) Fejlődési lehetőséget…
…az önbizalmad terén, mert minden alkalommal lesz lehetőséged mások előtt beszélni, így fokozatosan, észrevétlenül válsz profi előadóvá.
…gondolataid választékos és üzenetközpontú átadása terén, mert ennek elsajátítása a klub egyik fő célja.
…az érdekes, meggyőző, motiváló előadások terén, mert a saját lehetőségeid mellett rengeteg jó mintát is láthatsz majd.
…a fejlesztő jellegű visszajelzések adása és elfogadása kapcsán, ami nélkül nem történhetne fejlődés sem.
…vezetői készségek terén, hiszen a klub életét a tagoknak kell szervezni és irányítani.
2.) Barátokat
A közös munka mindig közösséget is épít, ami a hétköznapokban is járhat további hasznokkal. A kapcsolataid többet számítanak, mint a szakértelem.

Hogyan tudsz a legtöbbet fejődni? 

Ez egy önfejlesztő klub. A fejlődésed teljes egészében az Te kezedben van, az elérhető fejlődés arányban van a beletett munkáddal.

Milyen időnként van klubtalálkozó? 

Csütörtökönként 18:45-kor kezdünk a Kaptár közösségi irodában. A pontos cím: 1065 Budapest, Révay Köz 4.

(Keddenként pedig a SzóDa testvérklub vár titeket, 19:00-kor a Kortárs Építészeti Központban a Gellért térnél. A pontos cím: 1111 Budapest XI. kerület, Bartók Béla út 10-12)

Kérjük, figyelj a pontos érkezésre, hogy a találkozóinkat időben elkezdhessük.